Tuesday, September 15, 2020
Estimated time of study:
موارد بیشتر برای شما

احکام ازدواج | عقد موقت: سوال سیزده

پرسش :

در دوره اى زندگى مى کنیم که ابتذال در جهان شایع شده، و کشور اسلامى ما هم از این قاعده مستثنا نبوده، و روز به روز هم به این ابتذال، بوسیله رسانه ها و مانند آن، و به خاطر عدم جلوگیرى جدّى حکومت، دامن زده مى شود. با توجه به این امر، دیدگاه اسلام در زمینه ترویج فرهنگ عقد موقّت، که براى کنترل غریزه جنسى وجلوگیرى از چنین فسادى، در اسلام پیش بینى شده، با توجّه به قوانین اسلام و به صورت سازمان یافته و علمى و با استفاده از تکنولوژى روز چیست؟


پاسخ :
هرگاه براى این کار به صورت معقول و مناسبى برنامه ریزى شود به گونه اى که راه را بر سوء استفاده کنندگان ببندد و از عوارض منفى دیگر آن بکاهد و مراکزى براى ثبت قانونى آن وجود داشته باشد، اشکالى ندارد.

منبع: استفتائات جدید، آیت‌‌ الله العظمی مکارم شیرازی دام ظله، جلد 4، تهیه و تنظیم: ابوالقاسم علیان نژادی، قم: انتشارات امام علی بن ابی‌طالب علیه ‌السلام، 1393.


Send Comment
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
پرسش و پاسخ Related